Kampeer arrangement

Benieuwd naar jouw mening

Wij zijn van plan om een kleine camping hier vlakbij over te nemen. Tijdens het brainstormen hierover kwamen we erachter dat er één belangrijk aspect is dat we missen en dat we niet zelf op kunnen lossen. Ervaringen van Nederlandse kampeerders!

Kijk, in onze ogen is het perfect. De ligging van de camping aan het meertje, een bakker in het dorp, het restaurant met groot terras aan het recreatiestrand, alles op loopafstand. Maar... we willen van èchte gasten horen wat ze ervan vinden! Toen ontstond het idee voor dit arrangement van 2 dagen.

"De bosrijke omgeving en het landelijk gebied zorgen voor de meest zuivere lucht in Frankrijk, en dat merk je."

Verblijf in eigen caravan, tent of camper

Basis voor dit arrangement is de camping aan lac de St. Hélène bij Bujaleuf. Deze kleine terrassen-camping met 75 plaatsen, ligt op 10 minuten van b&b Formidable aan een meertje met recreatiestrand. De camping zelf is mooi aangelegd tegen een heuvel en heeft een groot en schoon sanitairgebouw.

Er is een restaurant op loopafstand met terras en uitzicht over het water. Dit restaurant is slechts 2 maanden per jaar open, en wordt gerund door een restauranthouder uit Limoges. Wij hebben er al vaak lekker gegeten, vriendelijke bediening en dito prijzen.

€65,- voor 2 personen
  • Verblijf op camping in eigen caravan/tent/camper
  • 2 overnachtingen in juli of augustus
  • Inclusief stroomaansluiting
  • Diner op 2e avond bij b&b Formidable, 10 minuten met auto
  • Aardigheidje als dank (en afspreken voor volgend jaar ;-)
TOP