metamorfose | snel fit en slank

De mooiste plek om je gewenste figuur te bereiken

Heerlijke vakantieEen verblijf in midden-Frankrijk dat je leven voorgoed zal veranderen.

Complete metamorfoseEen vernieuwde versie van jezelf waar je heel erg trots op kunt zijn.

Meer zelfvertrouwenBehalve fysiek, wordt je ook mentaal veel sterker. Je kunt de hele wereld aan!

Supersnel resultaatIn zeer korte tijd je doel bereiken? Met een personal trainer naast je, lukt het je!

Dit zeggen deelnemers

 • review groepsmetamorfose 2018

  Deze week was voor mij echt een boost. De ervaring dat ik 3x per dag een pittige workout aankan, en dat mijn lichaam zich steeds sneller hersteld motiveert me om door te zetten. De koolhydraat-arme recepten ga ik zeker thuis gebruiken. Bedankt voor deze inspirerende week!

  Bianca
 • review groepsmetamorfose 2018

  Het was een heerlijke week met 3x per dag een training. De rust van de omgeving was heerlijk, naast het lekkere eten en het mooie uitzicht. Heel erg bedankt voor alles!

  Marca
 • review groepsmetamorfose 2018

  Wat wonen jullie op een schitterende locatie. Het was een heerlijke week met veel afwisselende trainingen en lekkere maaltijden waarvam ik zeker de recepten thuis ga gebruiken. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Conny
 • review groepsmetamorfose 2018

  Vooraf vroeg je me wat ik hoopte te bereiken. Nou, die schop onder mijn kont heb ik zeker gekregen. Mike, heel erg bedankt voor je rust, positiviteit en het geven van verschillende sportieve uitdagingen. Marian, jij super bedankt voor je kookkunsten en het soms aanpassen voor deze lastige eter. Het was top!

  Jessica

Welke verandering wil jij bereiken qua gewicht of figuur?

Zo werkt het

Je verblijft in je eigen gîte (vakantiehuisje), gelegen in een fantastisch stukje Frankrijk midden in de natuur. Gedurende een x-aantal weken (je bepaalt zelf hoelang) ga je dagelijks aan de slag onder intensieve begeleiding van Mike, jouw personal trainer met 15 jaar ervaring. Zes keer per dag zorgt Marian voor een heerlijke maaltijd of tussendoor-snack. Laat je vooral lekker in de watten leggen en geniet van het resultaat!

"Ik heb dingen gegeten waar ik thuis vriendelijk en beleefd voor zou hebben bedankt. Als bonus lekker veel energie, het was top!"

Jessica (groepsmetamorfose)

Waarom een personal trainer

Het lukt je niet alleen Door bepaalde principes toe te passen, kun je de effectiviteit van een training verdubbelen. Je hoeft echt niet hele dagen in de weer te zijn. Een personal trainer kent deze technieken, en zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt.

Je raakt de motivatie snel kwijtAan het begin van een uitdaging als deze, is je motivatie erg hoog. Maar tijdens het traject zul je soms een dipje krijgen, dat is heel normaal. Juist dan zorgt een personal trainer voor nieuwe inspiratie zodat je weer gemotiveerd raakt.

Je houdt helemaal niet van sportJe bent niet de enige! Maar een personal trainer bekijkt waar je interesses liggen, en stemt daar de sessies op af. Je zult merken dat je er een enorm plezier in gaat krijgen, zeker als je snel de eerste resultaten ziet en ervaart.

Dit zeggen deelnemers

Radicaal in een korte tijd je levensstijl omzetten heeft voor ons zeer goed uitgepakt! Samen in Frankrijk al 11,6 kg afgevallen, we gaan dit thuis zeker voortzetten!

Volledige review
Peter & Margriet

Veel gestelde vragen

In zo'n korte tijd een doel bereiken vergt behoorlijk wat inspanning. Zowel mentaal als fysiek zal het soms best zwaar zijn. Om goed te kunnen inschatten of de training geschikt voor jou is, hebben we eerst een telefonische intake. Tijdens dit gesprek bespreken we ook jouw wensen en persoonlijke doelen. Natuurlijk is er ook tijd voor jouw vragen.
Omdat de trainingen 1-op-1 zijn, hanteren we geen vaste startdatum. Bij aanmelding voor de metamorfose kun je een gewenste startdatum opgeven. In principe kun je dus starten op ieder moment, mits die periode nog vrij is (Let op, de metamorfose weken voor kleine groepjes hebben wel een vaste startdatum).
Vervoer naar onze locatie in Frankrijk dien je zelf te regelen. Er is een voordelige Flixbus-dienst naar Limoges, en ook de trein (TGV) is een optie. We halen je met plezier op vanaf het station, geen probleem. Eigen vervoer kan natuurlijk ook, er is genoeg parkeerruimte aanwezig.
Globaal gezien kun je aannemen dat we 3x per dag een activiteit zullen ondernemen. Soms kort en intensief, soms wat langer en rustiger. Dit hangt erg af van jouw doelen en huidige conditie. Los van de verdere coaching, zal er tijd genoeg zijn om lekker te genieten van de omgeving. Het is hier prachtig, zeker in het voorjaar!
Geen saaie fitnesstrainingen in een sportzaal! De metamorfose is een zeer afwisselend traject, waarbij we grotendeels in de omgeving bezig zijn. Heerlijk in de gezonde buitenlucht. Voor sommige sessies gebruiken we materialen die in de schuur zijn opgesteld. Door de opbouw en spel-elementen zul je de trainingen echt gaan waarderen.
Niet iedereen zal het even leuk vinden om alleen van huis te zijn. Het is daarom mogelijk om iemand mee te nemen, iemand die je bij kan staan tijdens jouw metamorfose. Je kunt het traject ook samen met een vriend of vriendin volgen. Voor jouw support of mede-deelnemer rekenen we een aangepast tarief. Vraag er gerust naar.
Dit is heel specifiek en hangt af van de aard van je blessure. Tijdens de intake zal duidelijk worden of jouw blessure een belemmering kan zijn voor deelname.
Reële doelstellingen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van je huidige conditie. Een gewichtsverlies van 5 tot 15 kg, een duidelijke conditieverbetering (minder buiten adem) of een vermindering van je buikomvang van 10 tot 15 cm zijn mogelijk binnen 2 tot 4 weken. Bovendien zul je je energieker voelen dan ooit!

Wat kost deelname?

Je zult begrijpen dat een dergelijk intern programma best kostbaar is. De unieke locatie, eten & drinken volledig verzorgd plus 1-op-1 begeleiding. De totale waarde is €1050,- per week.

Dat is inclusief de garantie dat je meer dan tevreden zult zijn met je nieuwe ik. Je loopt dus geen enkel risico! Check hier of jouw gewenste periode nog beschikbaar is.
metamorfose in een klein groepje

Nieuw: 2 tot 3 deelnemers tegelijkDoe mee in een klein groepje (en bespaar kosten)

Ontdek de voordelen

Stop alsjeblieft met extreme crashdieten of uithongering

Ga voor een snel en gegarandeerd resultaat met professionele begeleiding Gewenste periode checken

Overgewicht of probleemzones?

Ben je niet tevreden met je figuur of heb je last van overgewicht? Ongetwijfeld heb je dan al eens iets ondernomen om er wat aan te doen. Misschien ging het aanvankelijk goed, maar is het uiteindelijk toch een teleurstelling geworden...

Je bent niet de enige! Stop alsjeblieft met onnodig calorieën tellen. No more ongezonde crashdieten! Het is tijd voor een andere aanpak. Iets waar je plezier in hebt, iets waar je straks trots op kunt zijn.

Ben je tussen de 25 en de 55 jaar, heb je last van overgewicht en wil je er nu voorgoed vanaf? Doe dan mee aan de metamorfose! Het grootste risico dat je loopt is dat je spijt krijgt dat je je niet eerder hebt aangemeld. Durf je dit risico aan?
Reserveer je plek

"Het enige verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je ervoor doet!"

Gegarandeerd resultaat

 • Verblijf in eigen appartement met woonkeuken, slaapkamer en badkamer/douche.
 • Alle maaltijden, drankjes en snacks inbegrepen. Geen bijkomende kosten.
 • Intensieve mentale en fysieke begeleiding door ervaren personal trainer.
 • Inclusief resultaat garantie, je gaat herboren, slank en fit weer terug!
Individuele deelname
1050,-per week

Meer over je trainer

fit en slank in 28 dagen metamorfose

Mike (51 jr) personal trainer:
"Wanneer jij succesvol je metamorfose afsluit, is mijn doel ook bereikt!"

De basis van zijn sportieve loopbaan is gelegd in Amerika, destijds het mecca voor fitness-minded people! Tijdens de opleiding kreeg hij een speciaal certificaat uitgereikt van 'Outstanding Performance'. Hiernaast is hij ook gediplomeerd sportmasseur (ESPO). Dat is vooral handig indien je specifieke klachten of blessures hebt.

Behalve vitaliteit en een gezond lijf, heeft sport hem nog veel meer gebracht. Zelfvertrouwen, kennis van eigen grenzen, zelfbewustzijn en stressbestendigheid. Hij is gedreven als het erom gaat om samen succes te boeken.

"Wat wonen jullie op een schitterende locatie! Het was een heerlijke week met veel afwisselende trainingen en lekkere maaltijden waarvan ik zeker de recepten thuis ga gebruiken. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Conny (groepsmetamorfose)

Meer over de locatie

B&B Formidable is de ideale locatie voor de Metamorfose. Landelijk gelegen in een prachtige omgeving met veel rust, ruimte en vrijheid. Klik voor meer informatie over Formidable op het logo hieronder. Romantische Bed en Breakfast bij Nederlanders in Frankrijk

JA, het is nu tijd voor RESULTAAT !

Je hebt de knoop doorgehakt en wil nu een plaats reserveren voor je metamorfose Reserveer je plek